Στα ταπητοκαθαριστήρια Biotapitokatharistiria φροντίζουμε ώστε ο καθαρισμός χαλιών να γίνεται με απόλυτο σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του κάθε χαλιού και κάτω από τις ιδανικότερες γι' αυτό συνθήκες.

Μόλις παραλάβουμε τα χαλιά σας, τα πλένουμε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με την καταλληλότερη μέθοδο και με ουδέτερα αντίαλλεργικά απορρυπαντικά που σέβονται τα πολύτιμα χαλιά σας, αλλά και το περιβάλλον.

ταπητοκαθαριστήρια

Με τον τρόπο αυτό, η απόλυτα ελεγχόμενη διαδικασία, εξασφαλίζει βαθύ αντιμικροβιακό καθαρισμό, προστατεύοντας παράλληλα τις ίνες και τα χρώματα του χαλιού σας.

Στη συνέχεια ο τρόπος ξεβγάλματος είναι εξίσου προσεκτικός, και λεπτομερής, αφού η μεγάλη ποσότητα νερού που χρησιμοποιούμε, απομακρύνει και το τελευταίο ίχνος σκόνης. Τέλος, το ειδικό φυγοκεντρικό: μηχάνημα στυψίματος αποβάλλει, χωρίς καθυστέρηση, όλο το νερό, αφήνοντας μόνο λίγη υγρασία και αποκλείοντας έτσι την πιθανότητα να ξεβάψει οποιοδήποτε χαλί. Κατά αυτόν τον τρόπο, τα κρόσσια του χαλιού γίνονται ολόλευκα χωρίς να φθείρονται.

ταπητοκαθαριστήρια

Τα ευαίσθητα χαλιά σας στεγνώνουν μακριά από τις επικίνδυνες ακτίνες του ηλίου, διατηρώντας τα χρώματα τους αναλλοίωτα και ζωντανά.

Ταυτόχρονα, μένουν στα στεγνωτήρια μας για όσο ακριβώς χρόνο χρειάζονται, έτσι ώστε να είναι τελείως στεγνά όταν συσκευαστούν.

καθαρισμός χαλιών