φυλαξη χαλιωνΣτα ταπητοκαθαριστήρια Βiotapitokatharistiria αναλαμβάνουμε την αποθήκευση και φύλαξη χαλιών σε απολύτως ασφαλή και υγιεινά περιβάλλοντα με ειδικά κατασκευασμένα ράφια, ώστε να παραμένουν πλήρως προστατευμένα από την υγρασία, τη σκόνη και οποιονδήποτε άλλο κίνδυνο. Ανάλογα με το βάρος και το βαθμό ευαισθησίας τους, τα χαλιά σας ταξινομούνται στα ράφια με ξεχωριστή αρίθμηση με κωδικούς σύμφωνα με τις διαστάσεις και τον τύπο τους, προκειμένου να παραμένουν οργανωμένα σε άριστη κατάσταση καθ’ όλη τη διάρκεια της φύλαξής τους.

φυλαξη χαλιωνΜετά την παραλαβή και τον καθαρισμό τους, γίνεται η απογραφή τους με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, έτσι ώστε να έχουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή ακριβή εικόνα για κάθε χαλί ξεχωριστά.

Τα χαλιά σας φυλάσσονται με υπέρτατη προσοχή και φροντίδα στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας, οι οποίοι διασφαλίζουν την αποθήκευσή τους σε άριστα περιβάλλοντα και ιδανικές συνθήκες. Όταν θελήσετε να στρώσετε τα χαλιά στο σπίτι σας, αρκεί ένα τηλεφώνημα στις εγκαταστάσεις μας και εμείς τα παραδίδουμε άμεσα στο σπίτι σας πεντακάθαρα και φροντισμένα σαν καινούρια! Όλα τα χαλιά συσκευάζονται με κορυφαίας ποιότητας υλικά συσκευασίας που αντέχουν στις μετακινήσεις και τους κραδασμούς κάθε είδους.

Για τα ταπητοκαθαριστήρια μας η φύλαξη χαλιών αποτελεί ένα νευραλγικό κομμάτι των προσφερόμενων υπηρεσιών μας. Οι μεγάλοι μας αποθηκευτικοί χώροι, η οργάνωση και η τεχνογνωσία μας είναι τα τρία βασικότερα χαρακτηριστικά που εγγυώνται ασφάλεια και αξιοπιστία στην όλη διαδικασία. Η εταιρεία μας επιφορτίζεται εδώ και πολλά χρόνια με την υπεύθυνη και συνεπή φύλαξη των χαλιών των πελατών μας, τα οποία μετά τον καθαρισμό τους παραμένουν σε άψογη κατάσταση, μέχρι να τα πάρετε πίσω. Τα χαλιά είναι έτοιμα να παραδοθούν σε εσάς όποτε το επιθυμήσετε με ένα απλό τηλεφώνημα.